Hrana kao otrov ili lijek – Istina o prehrani
€5,00
Na zalihi
Težina | 466 g |
---|---|
Format | 15 × 21 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 1999 |
Broj stranica | 104 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Ostali autori: Šuro Roseg Sunčica Uhitil Opis: Tijekom procesa proizvodnje hrana je izložena raznim štetnim utjecajima. No, smatraju autori, posveti li se veća pozornost uvjetima proizvodnje hrane, edukaciji stručnog kadra i potrošača, te očuvanju okoliša, nema razloga za zabrninutost. Stoga upozoravaju na uvjete koje moraju ispunjavati namirnice da bi bile zdravstveno ispravne, objašnjavaju što je to mikrobiološko kvarenje hrane, koji su to štetni ostaci u namirnicama životinjskog podrijetla, kako dolazi do onečišćavanja hrane iz okoline itd.