Hrvatska enciklopedija kuhanja 1-3
€48,00
Nema na zalihi
Težina | 3267 g |
---|---|
Format | 22 × 31 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 2006 |
Broj stranica | 824 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
1.TRADICIONALNA HRVATSKA KUHARICA (288 str.) – okusi dalmatinske kuhinje, okusi istarske kuhinje, okusi slavonske kuhinje, okusi zagrebačke i zagorske kuhinje, kolači i slastice; 2. NOVA TRADICIONALNA HRVATSKA KUHARICA (280 str.) – novi okusi dalmatinske kuhinje, novi okusi istarske i primorske kuhinje, novi okusi slavonske kuhinje, novi okusi zagrebačke i zagorske kuhinje, novi kolači i slastice; i 3. TRADICIONALNI HRVATSKI KOLAČI (256 str.) – osnove (baze), kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od vučenog tijesta, kolači od biskvitnog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, sitni kolači, poslastice od lijevanog tijesta, razne poslastice, razne torte. Enciklopedija uključuje više od 1000 RECEPATA i više od 3000 FOTOGRAFIJA u boji uz objašnjenje osnovnih kulinarskih tehnika.