Ulja i masti
€13,50
Nema na zalihi
| Težina | 1352 g |
|---|---|
| Format | 17 × 24 cm |
| Autor | |
| Izdavač | |
| Mjesto izdanja | Beograd |
| Godina | 1964 |
| Broj stranica | 503 |
| Uvez | Tvrdi |
| Stanje knjige | Vrlo dobro |
Sirovine, kemija i tehnologija jestivih ulja i masti Općenito o mastima, Historijski prikaz razvoja industrije biljnih masti, Satav (ulja i masti), Fizikalna svojstva masti i masnih kiselina, Kemijska svojstva masti i masnih kiselina, Biokemija masti, Razvrstavanje prirodnih masti, Sirovine – sjemenke i plodovi uljarica, Transport, kondicioniranje i uskladištenje sirovina, Prerada sjemenja i plodova uljarica, Uljane pogače i sačme, Čišćenje sirovog ulja i dobivanje lecitina, Rafinacija ulja i masti, Frakcioniranje masti i masnih kiselina, Interesterifikacija masti, Hidrogenacija masti i masnih kiselina, Jestive krute (konzistentne masti), Margarin, Skladištenje i pakovanje ulja i masti, Osnovi tehnološkog računa u industriji ulja