Tehnologije proizvodnje pekarskih i slastičarskih proizvoda
€40,00
Nema na zalihi
| Težina | 1621 g |
|---|---|
| Format | 20 × 27 cm |
| Izdavač | |
| Mjesto izdanja | Zagreb |
| Godina | 2012 |
| Broj stranica | 435 |
| Uvez | Tvrdi |
| Stanje knjige | Kao nova |
– 436 stranica u boji, tvrdi uvez, format: 19 x 26 cm – Knjiga je prijevod 10. nadopunjenog izdanja njemačkog udžbenika “Technologie der Backwaren – herstellung” čiji su autori Claus Schünemann i Günter Treu, a izdavač nakladnička kuća Gildebuchverlag – Za 7. izdanje, 2000. godine, knjiga je dobila Zlatnu medalju Njemačke akademije za gastronomiju, kao najbolji udžbenik u području pekarstva i slastičarstva u Njemačkoj – Knjiga je prvenstveno namijenjena pekarskim stručnjacima, tehnolozima, voditeljima pogona, pekarskim i slastičarskim majstorima, kao i studentima i učenicima koji žele usavršiti svoje stručno znanje – Knjiga sadrži i vrijedne fotografije, slike, tablice, preglede te brojne recepture i odabrane pokuse, a prikazani su i vrijedeći standardi u smislu sigurnosti proizvodnje i kvalitete proizvoda POGLAVLJE 1 – Proizvodnja pšeničnoga peciva i kruha POGLAVLJE 2 – Proizvodnja raženih proizvodna POGLAVLJE 3 – Proizvodnja finih kvasnih proizvodna POGLAVLJE 4 – Proizvodnja finih pekarskih proizvoda iz posebnih tijesta i maska