Pčele i zdravlje
€21,50
Nema na zalihi
| Težina | 1284 g |
|---|---|
| Format | 20 × 28 cm |
| Autor | |
| Izdavač | |
| Mjesto izdanja | Beograd |
| Godina | 1982 |
| Broj stranica | 281 |
| Uvez | Tvrdi |
| Stanje knjige | Vrlo dobro |
Pčelinji proizvodi predstavljaju jedan od najdragocjenjenijih i najsavršenijih darova prirode. Ono što nisu uspjeli stvoriti znanstvenici u laboratorijima, stvorile su pčele u svojim košnicama. Med, najpoznatiji pčelinji proizvod, snadbjeva ljudski organizam energijom, jer sadrži gotovo sve elemente koji ulaze u sastav ljudske krvi. Cvjetni prah po svom djelovanju na ljudski organizam može se usporediti s radom endokrinog sistema, a matična mliječ je dragocjeni prirodni koncentrat aminokiselina i vitamina. Propolis, dugo vremena zanemarivan i potcjenjivan, u novije vrijeme je najviše istraživan pčelinji produkt kojim se proriče uloga prirodnog antibiotika, dok se pčelinji otrov najavljuje kao efikasan imunološki agens.
