Bar i barska pića (miksanje)
€6,00
Nema na zalihi
Težina | 208 g |
---|---|
Format | 20 × 29 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Opatija |
Godina | 1964 |
Broj stranica | 78 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Historijski pregled Bar kao ugostiteljski objekt Vrste barova Barska tezga Radna klupa Led Jela koja se uslužuju u baru Ekonomičnost u baru Barski cjenik pića Barman – Mixed – Mješač pića Stručni izrazi i njihovo značenje u baru Skice barskog inventara Temeljni recepti – kako se sastavlja recept Cocktail – općenito Pravilno miješanje cocktaila Miješanje cocktails-a u čaši Cocktails-i koji se ne tresu i ne miješaju Kako se pravi ukras na rubu čaše Aperitivi Flipovi Fizevi Kobleri Saueri Crustas Highballs Fantazija piće Grogovi Punčevi Bowle Koktel partija Klasifikacija i vrste vina Crno vino Dekantiranje – Fratiranje Alkoholna pića – uvod Žestoka pića – Špirituoze Domaći likeri Inozemni likeri Oznake na bocama konjaka i njihova značenja Recepture Kokteli Fizovi Flipovi Kobleri Bezalkoholne mješavine