Krešimir Šajatović

Bar i barska pića (miksanje)

6,00

Na zalihi

Težina 208 g
Format 20 × 29 cm
Autor

Izdavač

Mjesto izdanja

Opatija

Godina

1964

Broj stranica

78

Uvez

Meki

Stanje knjige

Vrlo dobro

SKU: 100964 Kategorija:

Historijski pregled Bar kao ugostiteljski objekt Vrste barova Barska tezga Radna klupa Led Jela koja se uslužuju u baru Ekonomičnost u baru Barski cjenik pića Barman – Mixed – Mješač pića Stručni izrazi i njihovo značenje u baru Skice barskog inventara Temeljni recepti – kako se sastavlja recept Cocktail – općenito Pravilno miješanje cocktaila Miješanje cocktails-a u čaši Cocktails-i koji se ne tresu i ne miješaju Kako se pravi ukras na rubu čaše Aperitivi Flipovi Fizevi Kobleri Saueri Crustas Highballs Fantazija piće Grogovi Punčevi Bowle Koktel partija Klasifikacija i vrste vina Crno vino Dekantiranje – Fratiranje Alkoholna pića – uvod Žestoka pića – Špirituoze Domaći likeri Inozemni likeri Oznake na bocama konjaka i njihova značenja Recepture Kokteli Fizovi Flipovi Kobleri Bezalkoholne mješavine