Jeremy Pang

Kineska kuhinja

10,00

Na zalihi

Težina 945 g
Format 21 × 26 cm
Autor

Izdavač

Mjesto izdanja

Zagreb

Godina

2016

Broj stranica

159

Uvez

Tvrdi

Stanje knjige

Vrlo dobro

SKU: 102135 Kategorija:

Jeremy Pang, osnivač londonske Škole woka, donosi ovom knjigom izvorne okuse tradicionalnih kineskih jela i u vaš dom. Upoznat ćete se s osnovnim tehnikama pripreme kineskih jela i jednostavnim, ali izvornim kineskim receptima za, primjerice, prženu junetinu s crnim grahom u pivu, pikantni patlidžan na sečuanski ili klasičnu slatko-kiselu svinjetinu… Ovi vam recepti omogućuju upoznavanje novih namirnica i uživanje u novim okusima. Vježbajte pripremu jela u woku i potpuno promijenite način kuhanja. Zahvaljujući Kineskoj kuhinji prepunoj jednostavno opisanih postupaka i recepata, uskoro ćete i sami kod kuće pripremati izvrsna kineska jela. JEREMY PANG osnovao je 2009. Školu woka, jedinu azijsku kuharsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je donio priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje.