Kvalitet mesa i proizvoda od mesa
€8,00
Nema na zalihi
Težina | 995 g |
---|---|
Format | 17 × 24 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Beograd |
Godina | 1975 |
Broj stranica | 530 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Ostali autori: Živojin Milosavljević Nikola Mrvoš Opis: Sadržaj: Predgovor, Pravni odnos i veza pravilnika sa drugim propisima, Kvalitet mesa stoke za klanje, peradi i divljači, Građa životinjskih tkiva i organa, Hemijski sastav mesa, Svojstva mesa, Propisivanje kvaliteta mesa, Neke metode ocene kvaliteta, Klanična težina i randman, Komercijalna, tehnološka i biološka svojstva mesa, Primena odredaba pravilnika o kvalitetu mesa stoke za klanje, peradi i divljači, Posebne odredbe, Vrste i kategorije mesa, Meso goveda, Uslovi kvaliteta i kategorizacija mesa govedi, Meso bivola, Meso svinja, koza, kopitara, kunića, peradi, divljači, Prethodno upakovano meso stoke za klanje peradi i divljači, Hlađenje mesa, Smrzavanje, Materijal za pakovanje, Transportovanje, čuvanje, označavanje i prodaja, Kvalitet proizovda…