Marijan Rac

Ulja i masti

13,50

Nema na zalihi

Težina 1352 g
Format 17 × 24 cm
Autor

Izdavač

Mjesto izdanja

Beograd

Godina

1964

Broj stranica

503

Uvez

Tvrdi

Stanje knjige

Vrlo dobro

SKU: 059212 Kategorija:

Sirovine, kemija i tehnologija jestivih ulja i masti Općenito o mastima, Historijski prikaz razvoja industrije biljnih masti, Satav (ulja i masti), Fizikalna svojstva masti i masnih kiselina, Kemijska svojstva masti i masnih kiselina, Biokemija masti, Razvrstavanje prirodnih masti, Sirovine – sjemenke i plodovi uljarica, Transport, kondicioniranje i uskladištenje sirovina, Prerada sjemenja i plodova uljarica, Uljane pogače i sačme, Čišćenje sirovog ulja i dobivanje lecitina, Rafinacija ulja i masti, Frakcioniranje masti i masnih kiselina, Interesterifikacija masti, Hidrogenacija masti i masnih kiselina, Jestive krute (konzistentne masti), Margarin, Skladištenje i pakovanje ulja i masti, Osnovi tehnološkog računa u industriji ulja