Viktorija Bauer (ur.)

Jabučni ocat: priprema i uporaba

3,00

Nema na zalihi

Težina 102 g
Format 13 × 19 cm
Autor

Izdavač

Mjesto izdanja

Rijeka

Godina

s.a.

Broj stranica

90

Uvez

Meki

Stanje knjige

Vrlo dobro

SKU: 069752 Kategorija:

U jabučnom octu sadržana su sva kvalitetna i zdrava svojstva jabuka, a spektar njegova korištenja uistinu je širok. Iako nije dokazano da može izliječiti teže oblike kroničnih bolesti, sasvim je sigurno kako njegovom konzumacijom možemo pridonijeti jačanju imuniteta. Korištenjem raznih pripravaka koji sadrža jabučni ocat mogu se ublažiti tegobe poput artitritisa, bubrežnih tegoba, depresije… Jednako tako, jabučni ocat ima svoju primjenu i u kozmetici kao sastojak različitih krema, tonika i losiona za njegu tijela i kose. Koristan je i kao vrlo učinkovito, a neškodljivo sredstvo za čišćenje u domaćinstvu. Jabučni ocat svoju široku primjenu ima i u kuhinji. U ovom priručniku mogu se pronaći jednostavni recepti za spravljanje većih i manjih količina jabučnog octa, razne pripravke za zdravlje…