Jesen, zima
€4,00
Nema na zalihi
| Težina | 148 g |
|---|---|
| Format | 16 × 21 cm |
| Autor | |
| Izdavač | |
| Mjesto izdanja | Zagreb |
| Godina | 2012 |
| Broj stranica | 96 |
| Uvez | Meki |
| Stanje knjige | Vrlo dobro |
Mnoge su generacije gurmana i onih koji bi to voljeli postati stasale uz recepte i kulinarske trikove Steve Karapandže. Delicije njegove kuhinje nisu bile rezervirane samo za goste kultnog zagrebačkog hotela Esplanade, gdje je bio chef. Naprotiv. U društvu legendarnog Olivera Mlakara, u općepoznatom terminu prije Dnevnika, Stevo Karapandža nesebično je dijelio svoje recepte s malih ekrana i tako našao put do stotina tisuća domova, ne samo u Hrvatskoj. Njegova se kuhinja temelji na tradicionalnim jedima i što autohtnijem načinu pripreme, no oplemenjena je, ušminkana i dotjerana; iskustvom, ljubavlju prema kuhinji i kuhanju te pažljivim odabirom namirnica. Svako jelo koje predstavlja pomno je odabrano i mnogo puta provjereno, a izdanje Jesen, zima ovog velikog majstora kuhinje samo je mali podsjetnik na tradicionalne specijalitete kojima je on sam godinama oduševljavao tisuće svojih gostiju.