Riblja jela
€5,00
Na zalihi
Težina | 322 g |
---|---|
Format | 21 × 28 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 2003 |
Broj stranica | 119 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Recepti iz ove knjige plod su tradicije dobroga okusa i jednostavnosti, koja ima sve više poklonika. Kuhinja zasnovana na morskim plodovima veliča svježinu, primam ljive mirise, ali i visokovrijedne prehrambene sastojke. Otkrit ćete zadovoljstvo pripremanja svijetlog i nježnog mesa koje ima široku paletu okusa, a pojačano odgovarajućim mirodijama može iznenaditi i najiskusnije nepce naoko jednostavnim kombinacijama i upravo stoga jedinstvenim jelima. Od zapečenih školjaka do špageta, od brodeta do bakalara, raznovrsnost ponude ovdje je raspoređena u predjela, topla predjela i glavna jela ne da bi se odredili obroci s ribom ili morskim plodovima već radi preglednijeg organiziranja dijela ponude koju su autorice prikupile zahvaljujući vlastitome iskustvu, znatiželji i mašti.