Vrijeme je za gozbu
Original price was: €8,00.€6,00Current price is: €6,00.
Nema na zalihi
Težina | 951 g |
---|---|
Format | 14 × 20 cm |
Autor | |
Izdavač | |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2013 |
Broj stranica | 738 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Ova knjiga svojevrsna je povijest gastronomije koja počinje najstarijim elementarnim jelima, da bi nas postupno vodila prema onim novijim i kulinarski sve sofisticiranijim. Uz svaki recept naš ugledni gastronom i pisac, Veljko Barbieri, pripovijeda književno stiliziranu priču o jelu, potkrijepljenu i brojnim kulturno-povijesnim podacima. Ova je jedinstvena i zanimljiva kuharica ne samo umjetnički vrhunac Barbierijeva nastojanja da poveže svoje dvije velike ljubavi – lijepu književnosti i gastronomiju – već i prava, slasna poslastica. I književna i kulinarska…