Vrijeme je za gozbu
€8,00
Nema na zalihi
| Težina | 951 g | 
|---|---|
| Format | 14 × 20 cm | 
| Autor | |
| Izdavač | |
| Mjesto izdanja | Zagreb | 
| Godina | 2013 | 
| Broj stranica | 738 | 
| Uvez | Meki | 
| Stanje knjige | Vrlo dobro | 
Ova knjiga svojevrsna je povijest gastronomije koja počinje najstarijim elementarnim jelima, da bi nas postupno vodila prema onim novijim i kulinarski sve sofisticiranijim. Uz svaki recept naš ugledni gastronom i pisac, Veljko Barbieri, pripovijeda književno stiliziranu priču o jelu, potkrijepljenu i brojnim kulturno-povijesnim podacima. Ova je jedinstvena i zanimljiva kuharica ne samo umjetnički vrhunac Barbierijeva nastojanja da poveže svoje dvije velike ljubavi – lijepu književnosti i gastronomiju – već i prava, slasna poslastica. I književna i kulinarska…
